AZ ONLINE PLÁGIUMKERESŐ ELŐNYEI

Home/Uncategorized/AZ ONLINE PLÁGIUMKERESŐ ELŐNYEI

AZ ONLINE PLÁGIUMKERESŐ ELŐNYEI

A Plag.hu egy nagy tudású online plágiumkereső rendszer. Nem vagy biztos benne, miért érdemes használni? Ebből a cikkből kiderül.

Az internet szerfelett könnyűvé teszi, hogy akarva vagy akaratlanul is, de mások által írt szövegeket másoljunk be a dolgozatunkba. Ez egyre nagyobb probléma, ami nem csupán a felsőoktatási hallgatók és oktatók számára jelent komoly gondot, hanem könyvek, újságok és magazinok kiadóinak, szerkesztőinek is. Természetes, hogy mindenki eredeti anyagokat szeretne kézhez kapni, mely neplágiumkeresőm tartalmaz plágiumot; a tanárok is biztosra akarnak menni.

Mivel tengernyi forrásanyag érhető el a világhálón, sok írót, diákot és dolgozót csábít a lehetőség, hogy új kreálmány helyett inkább kimásoljanak dolgokat, még ha csak részleteiben is. A plagizálás következményei azonban rendkívül súlyosak lehetnek. A plágiumkereső rendszerek ennek következtében ma már elengedhetetlenek a kiadók, szerkesztők, tanárok és minden olyan személy számára, akik eredeti írások megjelentetésével foglalkoznak. Számos program közül választhatnak az emberek, akik anti-plágium szoftvert szeretnének használni… de a legjobb, ha letöltést nem igénylő rendszerre esik a választásuk.

Online plágiumkereső. De miért is jobb ez, mint ha letöltenék valamit?

Számtalan előnye van annak, miért érdemes online felületen működő plágiumkeresőt használni a letöltendő szoftverek helyett. Az egyik, hogy nem foglal helyet a számítógépeden. Még fontosabb, hogy a szolgáltatás online volta következtében folyamatosan a legfrissebb forrásanyagokat képes felkutatni az interneten. Minden nap blogbejegyzések, cikkek, dokumentumok és egyéb anyagok milliói kerülnek fel a világhálóra, így ha online plágiumkeresőt használsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy az információ mindig naprakész lesz.

A Plag.hu egy csodálatos segédeszköz, mely felhasználóbarát módon, könnyedén teszi lehetővé a jogtalanul másolt anyagok felfedezését.

A Plag.hu jellegzetességei

Rendszerünk a világ egyik legfejlettebb és legösszetettebb online plágiumkereső szoftvere. A jellegzetes funkciói többek között:

 • Számtalan módon szerezhetnek ingyen kredited a felhasználók.
  Csak nálunk!
 • Világszerte weboldalak trillióival veti össze a feltöltött dokumentumokat. 
Csak nálunk!
 • Amikor plagizált rész tűnik fel a szövegben, a rendszer linkeket biztosít az eredeti forráshoz, hogy azonnal lásd, honnan lett kiemelve. Ez segít, ha elfelejtetted lementeni a forrást, miközben írtad a dolgozatodat.
 • Nemcsak magyarul, hanem több nyelven is képes lefuttatni az ellenőrzést. Így olyan egyezésekre is felfigyel, melyek más nyelvről lettek lefordítva. 
 • Csak nálunk!
 • Színekkel kódolt kiemelések könnyítik meg, hogy észrevedd a másolt részleteket.
 •  Néha az idézetek nem szó szerint vannak beletéve a dolgozatba, hanem átfogalmazva, parafrázisként. Ám a rendszerünk ezt is észreveszi. 
 • Csak nálunk!

  Mindegy, hogy dolgozatot, beadandót, cikket, blogbejegyzést vagy akár irodalmi alkotásokat szeretnél ellenőriztetni, a Plag.hu a legmegbízhatóbb módja annak, hogy garantáltan egyedi legyen a kész termék.

  Próbálja ki most!
  AZ ONLINE PLÁGIUMKERESŐ ELŐNYEI

  By |Uncategorized|0 Comments
  Share This Story, Choose Your Platform!