GYIK

Találd meg a választ a leggyakrabban feltett kérdésekre

Általános kérdések a plágiumkereső szoftverről

A feltöltött dokumentumokat nem töltjük fel az adatbázisunkba a felhasználó beleegyezése nélkül. Kérjük vedd figyelembe, hogy a többi plágiumkereső rendszer (különösen az ingyenesek) feltölti munkádat az adatbázisába.

Nem. A plágiumkeresőnket teljes bizalommal használhatod, munkádat nem osztjuk meg senkivel.

Nem. Rendszerünkben nincsenek korlátozások és dokumentumát leellenőrizheti nyelvtől függetlenül, beleértve azokat a dokumentumokat, amelyekben több nyelv is szerepel. Algoritmusunk megtalálja a parafrázisokat, valamint a helyes, és helytelen hivatkozásokat. Olvass el további információkat az egyedi funkciókról itt.

Plágiumkeresőnk mindenki számára elérhető.

A mi plágiumkereső algoritmusaink több mindent észlelnek – nem csak a másolás-beillesztést, hanem a parafrazált (átfogalmazott) plágiumot, valamint a helyes és téves hivatkozásokat is. Mai napig nem tudunk olyan plágiumkereső szolgáltatásról, ami olyan sok tényezőt és funkciót kombinál a keresésbe, mint a mienk. Nem töltünk fel az adatbázisunkba egyetlen dokumentumot sem; a felhasználók teljes biztonságot és titoktartást élveznek. Dokumentumok feltöltésére vonatkozó korlátozásaink sincsenek. Nincsen limit a napi feltöltésekre, és a szöveg terjedelmére, valamint keresésekre sem. A feltöltött dokumentumokat több, mint 14 trillió weboldallal, könyvvel, folyóirattal, cikkel, hallgatói dolgozattal és beszámolóval hasonlítjuk össze. A miénk a világ legnagyobb összehasonlító adatbázisa. Rendszerünk továbbfejlesztett pontozással működik a legjobb végeredmény elérése érdekében.

Plágiumkereső gyakran ismételt kérdések
Plágiumkereső kérdések

A plágiumkeresőről

Plágiumkereső eszközünk összehasonlít minden feltöltött dokumentumot több, mint 14 trillió weboldallal, könyvvel, cikkel, hallgatói dolgozattal és egyéb anyaggal. A munkád megvizsgálásához fel kell töltened egyenleged. Bármilyen terjedelmű dokumentumot feltölthetsz (bármennyi oldalt). Miután elindult a kivizsgálás, az eredmények néhány percen belül elkészülnek (a kivizsgálás ideje változhat és egyes esetek több időt vehetnek igénybe). Az elemzés befejeztével a következők fognak megjelenni:

– hasonlósági és koncentrációs pontszámok.

– részletes jelentés, melyben ki vannak emelve a hasonlóságok és a forrásaikhoz vezető linket.

Plágiumkereső eszközünk összehasonlít minden feltöltött dokumentumot több, mint 14 trillió weboldallal, könyvvel, cikkel, folyóirattal és hallgatói dolgozattal. Ez a világon a legszélesebb hatáskörű vizsgálattal rendelkező plágiumkereső szolgáltatás.

Dokumentumait feltöltheti .doc, .docx és .odt formátumokban.

Az eredmények

A következőket fogod megkapni:

Hasonlósági pontszám. Ez a pontszám kimutatja a plágiumgyanú mennyiségét, összemérve a szöveg többi részével. 50 százalék például azt jelenti, hogy a szöveg fele hasonlít mások munkáihoz.

Koncentrációs pontszám. Ez a pontszám kimutatja, hogy az egyezések mennyire vannak szétszórva a dokumentumban. Az alacsony pontszám arra utal, hogy az egyezések rövid mondatokban szerepelnek (ebben az esetben kicsi a plágium valószínűsége). A magas pontszám arra utal, hogy az egyezések nagyobb terjedelműek és valószínűleg plagizáltak.

Kiemelt egyezések. A megegyező szöveg ki lesz emelve, hogy könnyebben összpontosíthass a dokumentum legkritikusabb részeire.

Eredeti források. Minden egyezéshez meg lesz adva a link, ami elvezet az eredeti forráshoz.

A plágium kiküszöbölésének két módja van; a plagizált mondatokat idézőjelbe lehet rakni és megfelelő hivatkozással ellátni, vagy teljesen el lehet őket távolítani a szövegből.

Azt javasoljuk, hogy ne lépd túl az 5 százalékos hasonlósági pontszámot, valamint az egy csillagos koncentrációs pontszámot. Ennek az az oka, hogy a legtöbb esetben az 5 százalékos egyezéssel rendelkező szövegek egyezései csak technikai szempontból azok (ilyen számos gyakran használt kifejezés, mint például az „Amerikai Egyesült Államok”). Ha a pontszám nagyobb az ajánlottnál, akkor változtass a szövegen és vizsgáld meg újra.

Plágiumkereső kérdezzen