GYIK

Találja meg a választ a leggyakoribb kérdésekre

Általános kérdések a plágiumkereső eszközünkről

A feltöltött dokumentumokat nem töltjük fel az adatbázisunkba a felhasználó beleegyezése nélkül. Kérjük vegye figyelembe, hogy a többi plágiumkereső eszköz (különösen az ingyenesek) feltölti munkáját az adatbázisába.

Nem. A plágiumkeresőnket teljes bizalommal használhatja, munkáját nem osztjuk meg senkivel.

Nem. Rendszerünkben nincsenek korlátozások és dokumentumát leellenőrizheti nyelvtől függetlenül, beleértve azokat a dokumentumokat, amelyekben több nyelv is szerepel. Az algoritmusunk megtalálja a parafrázisokat és a helyes és helytelen hivatkozásokat. Olvasson el több információt az egyedi funkcióiról itt

Plágiumkeresőnk mindenki számára elérhető.

A mi plágiumkereső algoritmusaink több mindent észlelnek – nem csak a másolás-beillesztést, hanem a parafrazált (átfogalmazott) plágiumot, valamint a helyes és téves hivatkozásokat is. Mai napig nem tudunk olyan plágiumkereső szolgáltatásról, ami olyan sok tényezőt és funkciót kombinál a keresésbe, mint a mienk. Nem töltünk fel az adatbázisunkba egyetlen feltöltött dokumentumot sem; a felhasználók teljes biztonságot és titoktartást élveznek. Dokumentumok feltöltésére vonatkozó korlátozásaink sincsenek. Nincsen limit a napi feltöltésekre és a szöveg terjedelmére, valamint hosszantartó keresések sincsenek. A feltöltött dokumentumokat több, mint 14 trillió weboldallal, könyvvel, folyóirattal, cikkel, hallgatói dolgozattal és beszámolóval hasonlítjuk össze. A miénk a világ legnagyobb összehasonlító adatbázisa. Rendszerünk továbbfejlesztett pontozással működik a legjobb végeredmény elérése érdekében.

Plágiumkereső gyakran ismételt kérdések
Plágiumkereső kérdések

A plágiumkeresőről

Plágiumkereső eszközünk összehasonlít minden feltöltött dokumentumot több, mint 14 trillió weboldallal, könyvvel, cikkel, hallgatói dolgozattal és egyéb anyaggal. A munkája megvizsgálásához krediteket kell költenie. Bármilyen terjedelmű dokumentumot feltölthet (oldalakban). Miután elindult a kivizsgálás, az eredmények néhány percen belül elkészülnek (a kivizsgálás ideje változhat és egyes esetek több időt vehetnek igénybe). Az elemzés befejeztével a következők fognak megjelenni:

– hasonlósági és koncentrációs pontszámok.

– részletes jelentés, melyben ki vannak emelve a hasonlóságok és a forrásaikhoz vezető linket.

Plágiumkereső eszközünk összehasonlít minden feltöltött dokumentumot több, mint 14 trillió weboldallal, könyvvel, cikkel, folyóirattal és hallgatói dolgozattal. Ez a világon a legszélesebb hatáskörű vizsgálattal rendelkező plágiumkereső szolgáltatás.

Dokumentumait feltöltheti .doc, .docx és .odt formátumokban.

Az eredmények

A következőket fogja megkapni:

Hasonlósági pontszám. Ez a pontszám kimutatja a plágiumgyanú mennyiségét, összemérve a szöveg többi részével. 50 százalék például azt jelenti, hogy a szöveg fele hasonlít az eredeti munkákhoz.

Koncentrációs pontszám. Ez a pontszám kimutatja, hogy az egyezések mennyire vannak szétszórva a dokumentumban. Az alacsony pontszám arra utal, hogy az egyezések rövid mondatokban szerepelnek (ebben az esetben kicsi a plágium valószínűsége). A magas pontszám arra utal, hogy az egyezések nagyobb terjedelműek és valószínűleg plagizáltak.

Kiemelt egyezések. Az egyező szöveg ki lesz színezve, hogy könnyebben összpontosíthasson a dokumentum legkritikusabb részeire.

Eredeti források. Minden egyezéshez meg lesz adva a link, ami elvezet az eredeti forráshoz.

A plágium kiküszöbölésének két módja van; a plagizált mondatokat idézőjelbe lehet rakni és megfelelő hivatkozással ellátni, vagy teljesen el lehet őket távolítani a szövegből.

Azt javasoljuk, hogy ne lépje túl az 5 százalékos hasonlósági pontszámot és az egy-csillagos koncentrációs pontszámot. Ennek az az oka, hogy a legtöbb esetben az 5 százalékos egyezéssel rendelkező szövegek egyezései csak technikai szempontból azok (ilyen számos gyakran használt kifejezés, mint például az „Amerikai Egyesült Államok”). Ha a pontszám nagyobb az ajánlottnál, akkor változtasson a szövegen és vizsgálja meg újra.

Plágiumkereső kérdezzen