A mi történetünk

A kezdetek

Plag arra ösztönzi a diákokat és a tanárokat, hogy lehető legtöbbet hozzák ki egyetemi teljesítményükből, és ne féljenek kísérletezni! Elkerülhetetlen, hogy hibázunk a próbálkozásaink során, de ezekből tanulva érhetjük el a céljainkat! Az általunk létrehozott oldalon arra bíztatunk, hogy hozd ki magadból a legtöbbet.
About header illustration
A mi történetünk

A kezdetek

Two column image

2011-ben alapítva, a Plag egy világszerte megbízható plágiumellenőrző oldal. Az eszközeink segítenek azoknak a diákoknak, akik javítani szeretnének a munkájukon, és azoknak a tanároknak is, akik elkötelezettek az akadémiai integritás és etikus elvek mellett.

Jelen vagyunk több, mint 120 országban világszerte, hogy széleskörű szöveggekl kapcsoaltos szolgáltatásokat nyújtsunk, különösen a szövegegyezés (plágiumellenőrzés) területén.

A Plag technológiája többnyelvűnek lett fejlesztve, és az oldal a világ első ténylegesen többnyelvű plágiumellenőrző eszközét használja. Ezáltal képesek vagyunk plágiumellenőrzést biztosítani ügyfeleinknek, legyenek bárhol a világban.

A középpontban

Technológia és kutatás

Two column image

Vállalatunk folyamatosan új szövegekkel kapcsolatos technológiák fejlesztésébe, és a már meglévőek javításába fektet. Amellett, hogy a világ első ténylegesen többnyelvű plágiumellenőrző szolgáltatását biztosítjuk, egyetemekkel is partnerségben állunk, hogy folyamatosan új eszközöket hozzunk létre, és javítsuk a már meglévőeket.

Kezdd el használni a legjobb plágiumellenőrzőt

document
Többnyelvű
speech bubble tail
MI technológia
speech bubble tail
4.5 a Trustpilot-ön
speech bubble tail