Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon

Cégünk

A Plag.hu egy globális plágiumkereső szolgáltató, amely világszerte több, mint 90 országban nyújt segítséget ügyfeleinek. Cégünk a szövegekre vonatkozó szolgáltatásokra fókuszál, különösképpen a plágiumkeresésre és a hasonlóságok észlelésére. A Plag.hu technológiáját a többnyelvűség szellemében fejleszti, így minőségi plágiumkereső szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Litvániában, Lettországban és még számos másik országban.

A Plag.hu 2011-ben lett alapítva. Az LLC Lingua intellegens tulajdona és a csodálatos európai Vilnius városban található.

A plágium cégről
Plágium technológia és kutatás

Technológia és Kutatás

Cégünk folyamatosan az új technológiák létrehozásán, és a már meglévők továbbfejlesztésén dolgozik. Büszkén mutatjuk be nektek a világ első igazán többnyelvű plágiumkeresőjét, amelyet egy többnyelvű környezetben hoztunk létre. A Plag.hu már régóta partnerségben van egyetemi ügyfelekkel, melyekkel együtt dolgozunk szövegeik tökéletesítésén, plágiumkereső eszközeinken és szolgáltatásainkon. Ha bármilyen kérdésed van, vagy partnerségi javaslatot szeretnél küldeni nekünk, kérjük töltsd ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.


contact info