Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon

Cégünk

A Plag.hu egy globális plágiumkereső szolgáltató, amely világszerte több, mint 90 országban nyújt segítséget ügyfeleinek. Cégünk a szövegekre vonatkozó szolgáltatásokra fókuszál, különösképpen a plágiumkeresésre és a hasonlóságok észlelésére. A Plag.hu technológiáját a többnyelvűség szellemében fejleszti, így minőséges plágiumkereső szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Litvániában, Lettországban és még számos másik országban.

A Plag.hu 2011-ben lett alapítva. Az LLC Lingua intellegens tulajdona és a csodálatos európai Vilnius városban található.

A plágium cégről
Plágium technológia és kutatás

Technológia és Kutatás

Cégünk folyamatosan invesztál az új technológiák létrehozásába és a már meglévők továbbfejlesztésébe. Büszkén mutatjuk be nektek a világ első igazán többnyelvű plágiumkeresőjét, amelyet egy többnyelvű környezetben hoztunk létre. A Plag.hu már régóta partnerségben van egyetemi ügyfelekkel, melyekkel együtt dolgozunk szövegeik tökéletesítésén, plágiumkereső eszközeinken és szolgáltatásainkon. Ha bármilyen kérdése van, vagy partnerségi javaslatot szeretne küldeni nekünk, kérjük töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.