Szolgáltatásaink

Plágiumellenőrzés

Plágiumkeresőnk nemzetközileg elismert, és a világ első valóban többnyelvű plágiumellenőrző rendszerét használja.
A jelentés összetevői

Fedezd fel az összes tulajdonságot

Hasonlósági pontszám

Az összes jelentés tartlmazza a hasonlósági pontszámot, amely jelzi az egyezés mértékét a dokumentumodban. A hasonlósági pontszám kiszámításánál elosztjuk az egyező szavak számát az összes szó számával. Ha például a dokumentumod 1,000 szóból áll, és 21% a hasonlósági pontszám, akkor 210 szó egyezik az eredeti szöveggel.

Újdonságok és funkciók

Mitől lesz a Plag különleges?

Two column image

Bárhonnan, bármikor elérhető ha van interneted. Bemutatjuk a legújabb szolgáltatásokat és újdonságokat.

  • Többnyelvű ellenőrzés 129 nyelven A többnyelvű rendszerünknek akkor sem okoz gondot megtalálni a plágiumot, ha a dokumentumod több nyelven íródott. Az algoritmusunk tökéletesen működik számos írásmóddal, így a görög, latin, arab, arámi, cirill, grúz, örmény, brahmai, Ge'ez vagy kínai karakterekkel, de felismeri a japán, koreai, vietnámi és héber írásjeleket is.
  • Kiterjesztések undefined
  • Nyilvános források adatbázisa A nyílt dokumentumok adatbázisai az interneten vagy archivált weboldalakon található dokumentumokat tartalmaz. Ide tartoznak a könyvek, folyóiratok, enciklopédiák, periodiák, magazinok, blogbejegyzések, újságok, és bármilyen nyilvános tartalom. A partnereink segítségével bármilyen újonnan megjelent dokumentumot megtalálunk.
  • Tudományos cikkek adatbázisa A nyílt adatbázison kívül lehetővé tesszük, hogy összehasonlítsd fájljaid a mi adatbázisunkkal, amely több, mint 80 millió akadémiai cikkből áll, amelyet a legismertebb egyetemi kiadók készítettek.
  • CORE adatbázis A CORE adatbázis díjmentesen és zökkenőmentesen ad hozzáférést milliónyi kutatási cikkhez, amelyek ezernyi Open Access adatbázisból és folyóiratból állítottak össze. A CORE által 98,173,656 tanulmány ingyenes elolvasható, amiből 29,218,877 esetben a teljes szöveg közvetlenül az adatbázisból érhető el.

Érdekel a szolgáltatás?

hat