Szolgáltatásaink

Plágium eltávolítása

Távolítsd el a plágium legapróbb nyomát is a szerkesztőink segítségével
Tudományosan is etikus

A megoldás

Two column image

A Plag úttörő a plágiumellenőrzők között. Szigorú és etikai elveket követő megközelítéssel távolítjuk el a plágiumot és szerkesztjük a szövegeket. A jól képzett szerkesztőkből álló csapatunk alaposan ellenőrzi az esetlegesen plágiumnak jelzett szövegrészleteket. Biztosítják, hogy bármilyen idézett tartalom megfelelően van hivatkozva, és elvégzik a szükséges újraírásokat is. A szakképzett szerkesztőink segítségével bármilyen írott szöveg átmegy a legszigorúbb plágiumellenőrzéseken is, ideértve az egyetemek szakdolgozat-ellenőrző rendszereit.

support
24 órás ügyfélszolgálat
privacy
Szigorú adatvédelem
balance
Tudományosan is etikus
experience
Tapasztalt szerkesztők
A plágium eltávolításának hat lépése

A folyamat

Plágiumellenőrzés

A csapatunk egy alapos plágiumellenőrzéssel kezdi a folyamatot. Meggyőződünk arról, hogy a dokumentum összevetésre kerüljön az összes adatbázissal, és a mélyellenőrzésen is átessen. A minőség minden lépésnél garantált, hogy biztosítsuk a legjobb eredményeket.

1.
A dokumentum előzetes vizsgálata

Sajnos vannak olyan dokumentumok, amelyek annyira magas számú plágiumot tartalmaznak, hogy nem szerkeszthetőek, mivel nincs bennük a forrásszövegtől eltérő tartalom.

2.
A megfelelő szerkesztő kiválasztása

Ez egy nagyon fontos lépés, hiszen így tudjuk a legmegfelelőbb szerkesztőnknek adni a dokumentumodat. Gondosan választjuk ki azt a szerkesztőt, akinek szerteágazó tudása van az adott témakörben, így biztosan a téma szakértője fogja áttekinteni az anyagot.

3.
Szerkesztés

A dokumentum a szerkesztői és etikai alapelveink szerint szerkesztésre kerül, eltávolítjuk a plágiumot.

4.
Plágiumellenőrzés

A plágiumellenőrzés elvégzése, hogy garantáljuk a plágiumgyanús részek teljes kiiktatását.

5.
Szükség esetén a vevővel való konzultálás

A szigorú minőségellenőrzésnek köszönhetően tökéletes eredményeket és páratlan ügyfélelégedettséget garantálunk a folyamat minden lépésénél.

6.
Szerkesztőink

A megfelelő szerkesztő kiválasztása

Two column image

Oldalunk szorosan együttműködik az oktatókkal és diákokkal, és professzorok, magasan képzett diákok a szerkesztőink.

Nagy odafigyeléssel választjuk és képezzük ki a szerkeszőinket, akik magasan képzettek a plágiumeltávolítás terén, ügyelve a szigorú sztenderdjeinknek, módszereinknek a követésére. A jól szervezett munkafolyamatnak köszönhetően a szolgáltatásunk a legmagasabb minőségű eredményeket garantálja, határidőre.

3 fő alapelvet állítottunk fel, amit minden szerkesztőnknek követnie kell:

 • Professzionális szintű szerkesztői munkaEz az alapelv a szerkesztőinktől elvárt tudásra és képességekre vonatkozik.
 • Szerkesztői minőségEz az alapelv magába foglalja azokat a módszereket, amelyek lehetővé teszik a minőségi szolgáltatás biztosítását ügyfeleinknek.
 • Akadémiai szerkesztői minőségEz az alapelv kiemeli a módszereket és folyamatokat amik elengedhetetlenek az etikus egyetemi szövegalkotásnál.
Gyors

Miért távolítsd el a plágiumot?

Two column image
IdőhiányLehet, hogy munkahelyi vagy egyéb kötelezettségeid miatt nem tudsz elég időt szentelni a dolgozatod befejézésre.
Nincs ötletedHa túl sok időt töltesz egy bizonyos témával, lehet, hogy nehéz pontosan kifejezni magadat.
Közelgő határidőA határidő közeleg, és a dolgozatod hamarosan muszáj lesz leadni.
Strict specializationEgyszerűen nem akarod beleásni magad olyasmibe, amire később nem lesz szükséged. A helyes hivatkozás például lehet egy ilyen témakör.
Előző rossz szerkesztésekMás cégek és magánszerkesztők nem rendelkeznek szigorú módszertani előírásokkal, ezért a munkájukat újra kell írni.
A tanári segítség hiányaLehetséges, hogy a tanárod nem magyarázta el világosan a helyes hivatkozás szabályait.
Minőségi végeredmény kellArra törekszik, hogy kivételesen jól megírt papírt készítsen, és szakértői segítséget keres e cél eléréséhez.
Szakértelem

Garantált szakértelem

Two column image

A professzionális munka, amelyet a szerkesztőink végeznek lehetővé teszik, hogy a szakdolgozatok könnyedén átmenjenek az egyetemi ellenőrzéseken is.

Szakértőink olyan szoftverrel dolgoznak, amely hatékony plágiumellenes adatbázissal rendelkezik. Így az általuk készített szövegek egyediek, nyugalmat biztosítva felhasználoinknak, akik így a diploma védésükre koncentrálhatnak.

A profi csapatunk gondoskodik szakdolgozatról: eltávolítják a plágium minden formáját, törlik a hibás szövegeket, megváltoztatják az idézéseket vagy megfelelő stílusban újraírák a szöveget.

Fontos megjegyezni, hogy a csapatunk sokkal kevesebb időt igényel a megrendelések elvégzéséhez, mintha manuálisan javítanák a plágiumot, mindezt úgy, hogy az eredmények garantáltan kiváló minőségűek lesznek.

Hogyan kezd el?

Kezdd el használni a szolgáltatásunkat perceken belül: könnyedén elérheted a plágiumeltávolító eszközünket

 1. Regisztrálj
 2. Töltsd fel a dokumentumodat
 3. Ellenőrizd a dokumentumot a mélyellenőrzés és tudományos adatbázisok segítségével
 4. Várd meg az ellenőrzés végét, és rendeld meg a szolgáltatásokat.
How to start
Nem megfelelő hivatkozások
speech bubble tail
Plágiumellenőrzés

Széleskörű adatbázis

Two column image

Mindig garantáljuk a magas szintű szakértelmet, hogy minden általunk szerkesztett dokumentum átmenjen az egyetemek által végzett szövegegyezési vizsgálatokon.

A legnagyobb tudományos cikkeket tartalmazó adatbázissal dolgozunk, így a szolgáltatásaink mindig tökéletes minőséget nyújtanak, függelenül attól, hogy milyen programot használ az egyetemed: Cimpilatio, Turnitin vagy Tesilink.

Milyen gyorsan kapom meg az eredményeket?

Elkötelezettek vagyunk a rendelések határidőre való leadása mellett.

Sürgős esetekben "last-minute" szolgáltatást tudunk nyújtani, így 24 órán belül kész lesz a rendelés. Több szerkesztő fog dolgozni a dokumentumodon, hogy biztosítsuk a gyors kézbesítést. Kérjük, hogy a szolgáltatás elérhetőségéről érdeklődj a rendelés előtt.

Adataid védve vannak

Teljes titoktartás

Two column image

Úgy gondoljuk, hogy az adataid védelme a legfontosabb. Az általunk nyújtott összes plágiumeltávolító szolgáltatás során teljes titoktartást garantálunk. A profi szerkesztőkből álló csapatunk elkötelezett a diszkrét adatkezelés alapelvéhez, és szigorú biztonsági előírásokat követünk a személyes adataid biztonságos és védett kezeléséhez.

Hatékony módszerek

Hogyan távolítjuk el a plágiumot?

Two column image

Általánosságban négy fő módszer van arra, hogy a szakdolgozatból eltávolítsuk a plágiumot:

 • A probémás részek törlése
 • Hiányzó hivatkozások pótlása
 • A problémás részek megfelelő újraírása
 • A helytelen hivatkozások javítása

A legtöbb esetben ezeket a módszereket egyszerre alkalmazzuk, például újraírunk részeket és hozzáadjuk a hiányzó hivatkozásokat.

Mindig garantáljuk a legmagasabb elégedettségi szintet a plágiumeltávolítás során. A szakmai tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy biztonságosan és teljesen névtelenül vehesd igénybe szolgáltatásainkat.

Áraink

Mennyibe kerül?

Határidő

14 nap

7 nap

3 nap
48 óras

Oldalankénti ár

€ 10,95-tól

€ 12,95-tól (normál ár)

€ 15,95-tól

€ 19,45-tól

Egy oldal 250 szóból álló szövegnek felel meg.

A szöveg hány százaléka egyezhet meg az egyetemek szerint?

A szövegekben található hasonlóságok sokszor plágiumként vannak kezelve, pedig ez nem mindig igaz. Ettől függetlenül sok oktató ezt a módszert alkalmazza. A legtöbb professzor akkor fogadja el a dokumentumokat, ha az egyezés 10% alatt van. Más esetekben azonban kérjük, hogy az alábbi irányelveket kövesd.

< 10%

Alacsony

Általánosságban a legtöbb professzor elfogadja az olyan írásokat, amelyekben kevesebb, mint 10% az egyezés. Azonban előfordulhat, hogy egyes egyetemek vagy oktatók ettől eltérő követelményeket állítanak.

10%

Közepes

Valószínűleg szerkesztened kell majd a dolgozatodat.

10-15%

Magas

Javasolni fogják, hogy szerkeszd a dokumentumodat, vagy ne is add le.

15-20%

Nagyon magas

Valószínűleg nem adhatod majd le a munkádat.

25%

Elfogadhatatlan

Nagyon valószínűtlen, hogy a professzorod elfogadja a dokumentumodat.

Az eszköz munka közben

Példák

Initial example

Az eredeti dokumentum

Edited example

A szerkesztett dokumentum

Érdekel a szolgáltatás?

hat